LFg 'bromtonen'

Downloads

Staande LFg = de apathische dood

18 augustus 2021 – Beroep tegen besluit minister EZK 21178657-2 
inclusief bijlage 15: antwoord ISO Genève en NEN (Royal Netherlands Standardization Institute; Delft)

Rapport buiten-warmtepomp Otterlo : drukgolven 5 augustus 2020  extra uitleg verzonden naar Jan van Driel SodM i.v.m. verzoek handhaving en klacht wijze handhaving met dB(A) weging.

RIVM; bij LFg van dB(A) naar dB(C) Brief naar diverse geadresseerden o.a. Ombudsman 2 juli 2020 Lakmoesproef

LFg met dB(C) weging volgens RIVM 1 juli 2020 De Fallus

 Het RIVM heeft aan ons bekend gemaakt dat Laag Frequent geluid, ook bekend als ‘de bromtonen’, gemeten dienen te worden met de dB(C) norm en niet met de dB(A) norm en dat dient Minister Kajsa Ollongren goed in haar niet luisterende oren te knopen want haar nieuwe wet geluidsoverlast is opgemaakt in de dB(A) norm.  
Tevens bevestigde het RIVM ons dat goede geluidstechnici bekend zijn met het feitelijk verschil tussen de dB(A) en dB(C) norm.

26 juni 2020 Analyse van het antwoord van het RIVM

stukje tekst uit de analyse:
“Die Nederlandse vrijheid van meningsuiting is heden gelijk aan WC papier, vandaar die enorme behoefte aan WC papier tijdens de beginperiode van de door het RIVM afgekondigde Corona Pandemie, de opmaat naar de verdere uitdunning van het volk als waterstof voorbeeldland zodat wij als volk de Twerkende kont van Premier Mark Rutte met ons eigen WC papier kunnen afvegen.
Pruim dan maar ff lekker op je gebruikt WC papier, dan proef je de gore stront van groep B & C.”

dB(a) leugen, wettelijke uitleg, 

dB(a) meetcurve welke de LFg niet meeweegt, de dB(c) curve toont LFg wel aan.

dB(a) leugen, wetenschappelijke uitleg betreffende Laag Frequent Hertz Druk Golven.

De apatische dood onder Laag Frequent Geluid, email aan...

Er vindt in voorbeeldland Nederland reeds een langzame apathische slachting plaats op basis van diverse dingen zoals onderwijs, inzet van sonic weapons en isolatie methoden uitgevoerd door de democratie en het leugenachtige op geld beluste R.I.V.M.

9 mei 2020 Koning , nou nu weet ons grote opperhoofd het ook! 

13 juni 2020 -Vierde Verzetschrift-, meer info over de doelbewuste db(A) leugen betreffende SLFHDG (staande laag frequente hertz druk golven) ten behoeve van de Mammon (economische belangen Mark Twerking) gegenereerd door o.a. UGS Norg, UGS Grijpskerk, warmtepompen en windturbines met als gevolg de apatische dood van de bevolking.

Warmtepomp = hoezo fluister-pomp...!

bron: Vaillant.nl
De Ambtenaar, Gemeente Hollands Kroon

De Narcisten Buster©